This day!

Idag började dagen med att jag hade orgentering med skolan i pålsjö skog! Vi skulle samlas runt halv 11, så pappa körde mig ut där. Det gick rent åt helve*e kan man säga :) Min grupp gick rundan baklänges + klicka i fel såna saker på fel nummer osv, allt blev knas kan man säga! Orgentering är inte min favorit sport kan man väl säga. Vi var klara efter ungefär en timme, då mamma kom och hämtade mig. Vi körde direkt till barnens hus och handlade godis som jag ska ha med mig på måndag till gbg med klassen. Åkte dit och handla för där e billigt för er som inte vet (: haha. De kostar typ bara 3.98 per hg, i like ;d. Sedan åkte vi och handlade en baguett med sån kycklingröra till mig och räkröra till mamma! Fett jävla dyrt för dem jävla små baguetterna. De kostar typ 10 kr MAX för att göra en sån? och dem tar runt 35 - 45 kr för 1 liksom? jävla cp. Sedan käkade jag och sånt, gick sedan och la mig lite hade börjat få huvudvärk. Sov i ungefär 3 timmar. Vaknade runt halv 6 igen :) Då jag satte mig vid datan lite. Sedan käkade jag typ halv 7. Fläskfile med klyftpotatis, bearnesås och sallad, muuuums! (: Sedan sega jag lite till hemma, duschade håret för de såg förjävligt ut! Fixa till mig lite, sedan drog jag ut med anniiijsh. <3 Min bästa vän yesyes. Vi gick runt och sega typ, haha! Tog massvis av foton, några av dem kommer här under sen :) ! Var ute ganska länge och bara gick runder och snackade om nästan exakt allting (: haha. Sedan drog vi hem till henne, jag hämtade min skinnjacka medan hon letade efter sån kamera skipp som hon aldrig hitta (: så sluta med jag fick skicka alla bilder på msn till slut xD haha. När jag kom hem sen så åt jag jordgubbar och drack typ 2 glas is vatten! gott. Så såg min dag ut idag (: Imorgon blir det att börja packa till Göteborg resan. Borta Måndag - Onsdag  med klassen (: Läs mer om det i inlägget under om ni vill veta mer.

Nu orkar jag inte skriva mer (: Gör det mer imorgon, puss.



Man ser inte så mycket men jag på taket (:

Jag på taket igen ;P haha.

Jag :)

Anna :)

Jag.

Anna och Jag - bästa vänner (:

28/5 - 09! (: Uppdatering!

Måste börja skriva mer här nu! "caroline skärp dig" (: ! Denna veckan har jag inte gjort så mycket mer än suttit med mina skol böcker och papper och pluggat r*ven av mig. Jag fick IG på nationella provet i matte (y)! great. Jag gick 17 eller 18 rätt, man skulle ha 19 för G. Ska göra två diagnoser innan sommarlovet, en i ekvationer och en i procent, klarar jag dem så får jag G i matte! Måste fixa detta alltså inget snack om saken. Men det är inte bara negativa saker nu :) utan fick även reda på att jag ligger på VG i no. Jag menar JAG har de betyget i DE ämnet? hahaha, helt sjukt. Gjort en uppgift  på hela året, och jag ligger på VG, knasknas! Men jag klagar inte :) haha. Fick även tillbaka en del uppgifter från andra ämnen, vissa som jag ska förbättra för änu mer höjning i betyg. Helt sjukt som jag höjt mig! Mina slutbetyg från förra skolan var inte alls bra, 110 gick jag ut med i 9;an. Då hade jag några G men också en del IG! Det är ju såklart en förklaring till varför det är så! Ingen bra skola för de första om jag säger så, men lite var även mitt egna fel. Men nu snackar vi vidare om de jag sa innan xD jag har som sakt höjt mig nu, inga IG mer än matten om ja inte fixar diagnoserna ( som jag SKA göra ) ! Sen har ja några VG, och ett MVG osv... konstigt men sant. Skönt att veta man förbättrat sig. Sedan har jag även ingen frånvaro alls nästan! Isf är de giltlig frånvaro :) känner mig stolt faktiskt.

Hur går de för er i skolan ? :)

Fick även reda på en sak till i skolan :) en positiv sak.

Vi ska åka iväg med klassen 1 - 3 juni. 


- måndag; Göteborg, checka in på hotell, liseberg, ut och äta, dricka.


- tisdag; åker från göteborg till varberg, checkar in på nästa ställe, besöker Forbo Forshaga (sånt ställe som tillverkar golv)! För er som inte vet går jag platt&golv bygg. Sedan när vi kommer tillbaka så blir de väl dricka.


- onsdag; åker hemmåt, med stopp på Gekås ullared.


Blir nog rätt soft, yesyes (:

IDAG ÄR DET BARA 15 DAGAR KVAR TILL JAG ÅKER TILL KROATIEN/ ITALIEN :) YEEES. ÅKER SAMMA DAG SOM SKOLAVSLUTNINGEN! LÄNGTAAAA <3 :)

Skriver mer imorgon, promise!!! (: Godnatt, puss!



En fråga bara, kan man ha detta på skolavslutningen eller inte? Bara en fundering.

Vad ska ni ha på er på skolavslutningen :) ?


iväg i helgen (:

Inte skrevit så mycket på senaste men har haft mycket annat
att göra, därför. Idag åker jag iväg med familjen till örkelljunga!
Campa (H)! haha. Ska träffa min mormor & morfar där också
dem ligger där hela tiden typ. På Lördag blir det marknad inne
i staden sen käka ute någonstans. Mys faktiskt! Och att komma
bort från Helsingborg är mycket bättre! Skönt. Skriver mer efter
helgen (söndag förmodligen)! Puss.


kroatien&italien 09!

Drar till Kroatien och Italien i sommar med mamma och pappa! Åker med husbilen ner ;p  Brukar ha vän med mig men blev ej så detta året tyvärr. Fler som ska neråt ? (: skriv gärna.

(detta blir mitt 7;e år jag åker till Kroatien ;P så jävla fint där. )

pluggpluggplugg.

Har varit ganska seg med att skriva här. Men det är mycket med skolan osv! Hinner knappt med det äns. Men jag lovar att jag ska försöka bli bättre på de (:

Dagen:
Skolan till 11 ungefär, sen drog jag hem och plugga matte, solade lite, sen plugga matte igen. Övningskörde även en lång runda idag med mamma (: + krängt 2 glassar. Sen blev de plugg igen, lite engelska och sen renskrivit min samhälls uppgift. Hatar ligga efter i skolarbete, usch! Stress. Måste även påpeka jag höll på att svimma av i förgår under kvällen. Vet inte helt säkert vad det är, men tyder på panik ångest. För mycket stress, hjärtklappning, skakig, svårt att andas. Och ibland svimmar jag av, men gjorde ej denna gång som tur var, pågrund av jag sprang ut och tog luft snabbt. Såna saker är skrämmande fyfan. Har ni också varit med om sånt?

Np imorgon i matte! pallar inte. Menmen, får göra mitt bästa mer kan jag inte göra (: Har ni också np imorgon?

Bilden ser inte så mysig ut i know ;d hahaha! Men kan ni göra så ? (:

godnatt! (:

Funderar på att gå och öppna mitt fönster i sovrummet så det är svalt och skönt när jag ska sova. Det är så skönt att ha varmt om kroppen sen va helt sval i ansiktet som är åvanför täcket. Somnar mycket enklare då! Fler än jag som håller med om det? ;d Ska först gå och borsta tänderna (: godnatt puss&kram.


Varit med anna. :)

Inte hänt speciellt mycket nytt idag. Mest det vanliga! Var i skolan, sen åkte jag hem till carolina hämta jasses tröja som jag glömt där. Sedan hem till Jasse lämna den och hämta mina kläder som hon lånat av mig. Sen var jag hemma och bara sega typ halva dagen (: sov i typ 2 timmar, skolan tar död på en aso ;o! Men skönt var det iaf (: Sedan smsa anna mig om jag ville ut, och ja det ville jag! (: Så träffade henne lite, drog ut och gick tog foton och sånt. Kommer bilder här under sedan. Träffade på mommo i typ jätte liten stund, sedan annas kompis matej + hans kompis rolle lite. Sen drog vi hemåt, men så träffa vi linus och hans 2 vänner också xD haha. Detta börjar låta komplicerat? Jag säger bara så; vi träffa en del personer under eftermiddagen/kvällens gång. Trevligt Trevligt! :) Kom hem och satte mig vid datorn och la in bilderna (: rätt grymma faktiskt, fast det är självklart flipp bilder vilket ni kommer förstå när ni ser dem :)

I förgår hade jag första delen i  NP i matte i skolan. Vet inte riktigt hur det gick! Jag svarade på nästan alla, men chansade också en hel del så. Får hoppas jag fick ihop några poäng iaf! Har ju även del 2 kvar som ska göra nästa tisdag så får fixa det. Man ska ha 19 poäng för godkänt så jag hoppas verkligen jag fixar det. Måste ha ett G i matte innan sommarlovet. Vill verkligen inte ha det 1 år till (2;an). Det är matten som gör så skolan är sjukt tråkigt, eller jag till stor del i alla fall.


Jag :)

Anna :)

Vi hittade ett sånt bollplant vi tyckte passade att fota oss vid (: haha!

Np i matte imorgon :l

Sitter uppe fortfarende fast jag vore sova? Klockan är just nu 00.20 och jag ska ha nationella provet imorgon. Jag är typ allmänt deprimerad över det. Eftersom jag är nästan helt säker på att jag kommer få IG på det. Får jag inte G denna terminen, så ska jag ta bort det ämnet i 2;an. Jag orkar inte med det, det är de som gör så jag blir så jävla skoltrött! Men jag ska göra allting för att lyckas med det. Gör det bästa jag kan, mer kan jag inte göra, that`s it.

Idag var jag hemma nästan hela dagen, drog däremot ut lite vid halv 7 tiden. Åkte ner i stan och träffade; Hanna, issa och nicci lite! Vi möttes på smack, sen drog vi till knutan och tog bussen till gröningen så lata som vi är (y)! Här kommer i alla fall lite bilder från när vi var nere på gröningen :)

Liten bit av Nicci, Hanna, och Jag.

Jag.

Hanna, Issa, och Nicci.

Nicci, Hanna, Jag.

Lite av Nicci, Hanna, och Jag.

Nu ska jag försöka gå och somna! Ska även kanske snacka lite med Linus i telefon om han har kommit hem än. Får hoppas på det!  Godnatt på er och sov gott Puss (:

Dagens planering.

Dagen har/ser ut ungefär såhär:

. Skolan
. Plugga
. Hem
. Sova
. Äta
. Duscha
. Plugga matte (nationella på onsdag)
. Ut
. Träffa linus lite
. Hem
. Plugga igen
. Äta
. Sova


Vad ska alla ni göra idag? :)

Bild tagen på gröningen igår kväll (:

2 rum ;D

Som jag skrevit innan så har jag fått 2 rum nu :) Här under kommer bilder på det.

Rum 1, sovrummet.

Rum 2, Tv rummet.

... Fattas endast några få saker nu, äntligen nästan klar. Soffbord och en hörn lampa :)


såsöt.

Skola, sola solarium med mamma, äta kebab, träffa anna lite, träffa linus ;P
- Har nästan precis kommit hem. Pallar nt, helt trött ! Ska nog gå och
lägga mig nu snart, orkar inte va uppe mer. Imorgon ska jag nog träffa linus
får se hur det blir. Hoppas ni får en trevlig helg <3 Puss.


... du är söt.


Solade lite idag som sakt, liiite färg fick jag i alla fall (x haha. Första sol gången detta året ;P helt ok.


snart se grannfejden ;x

Sitter och väntar på att grannfejden ska börja! Haha det programet är ju bara så roliigt. Pinsamt, vuxna människor som bråkar som 5 åringar. Duktigt! Efter det blir det lite plugg förmodligen. No uppgiften hänger över mig än. "wiho" ! Det är typ 18 frågor och jag kan ingen av dem så kommer gå googla upp allt. Greaaat! Äe, skitsamma måste göras så. Nu är jag inne på msn och lite sånt segar mig, finns inte så mycket mer att göra.

Hittade ett väldigt fint foto på mig (: hahaha. Jag som liten.

torsdag...

Började med jag gick upp helt för sent, försov mig också självklart. Så typiskt mig! Började runt 08.10 men jag va där runt halv. Duktigt caroline (y)! Skolan idag gick helt okej, jag var helt positiv, medan typ alla va helt döda, de är däremot lite tråkigt. Haha, ni som känner mig vet ju att jag bara ällskaaaar att prata mycket, bästa som finns. Är man social så är man (: haha! Det har varit dåligt väder dem senaste dagar, hate it. Ge mig sol! <3 Man blir helt deprimerad när de är dåligt väder förfan,orka? no thanks. Nu är det bara 1 månad och 5 dagar till jag åker till Kroatien <3 Oh längtar verkligen sjukt mycket tills dess. Komma bort från helsingborg, komma till värmen, dricka, och bara njuta av tiden där. Vad ska alla ni göra i sommar?

Nu ska jag snart äta, äntligeeeen, inte ätit på hela dagen typ. Jo frukost i morse bara. Ska äta kyckling, ny potatis med brunsås :) mums. Sen blir det nog gå och vila en liten stund, sjukt jävla trött ush. Skolan tar död på en. Men idag fick jag reda på några uppgifter jag lämnat in. Mvg samhälle (riksdag osv), Vg i svenska (prov), Vg i engelska (film resension). Ganska nöjd faktiskt. Näe nu ska jag inte dryga mig mer vid datorn. Skriver senare förmodligen, ha de bra sålänge puss.


onsdag.

Precis kommit ut från duschen, har sprungit en runda idag igen. Hard training ;D ! Ska snart äta lite sen blir det träffa carolina. Var även i skolan idag, helt nöjd med mig själv nu. Har gjort klart massvis med uppgifter som jag hade hängande efter mig. Nu är jag lite mindre stressad iaf. Så idag ska jag inte plugga någonting, skönt. Vad ska ni göra idag? ...

Skriver mer senare... Puss.


Går just nu klädd i luffar kläder :) Med det menas mjukis byxer ungefär och en tjocke tröja till bara :) och osminkad, :) älskar denna klädsen, så skön!


jogging runda.

Nu har jag precis kommit hem från en jogging tur. Jag sprang cirka 2 - 3 km i jordbodalen, för er som inte vet så är det en lugn och fin skog nära mig. Har jag bestämt mig för att springa en gång varje dag, eller gå en snabb runda i en timme. Hoppas jag lyckas nu, det är ju snart sommar liksom.

Bild från jordbodalen.


Jag innan jag börjar springa ;p lite knasad bild menmen (:


secondhand...

Dagen;
Det började med att jag åkte till skolan, var där till efter lunch. Sedan drog jag hem pågrund av att jag fick huvudvärk, riktigt jobbigt! Har migrän så det gör ju inte saken så mycket bättre heller. Gick och la mig, sov i typ 1 timme så försvann huvudvärken lite i alla fall. Käkade tacos, fast va inte så gott. Har nog förätit mig på det känns de som! Smakar aldrig gott mer. Menmen, väntade sen på att min bror skulle komma hem så vi kunde åka iväg till second hand affären. Så kom han, så stack vi dit. Där handlade jag även lite grejer :) Det kommer bilder här nedan.




2 stycken klänningar och en väska! För alla dessa saker blev det endas 200 kronor. Vad tycks?

RSS 2.0