Valborg imorgon, händer då? :)

Förlåt för jag segar med att skriva här! Men har faktiskt fullt upp men plugget, har det riktigt stressigt. Har ni det lika jobbigt? Mycket läxor osv. Usch vad jobbigt det är. Men nu ska jag inte trötta ut er på att prata om det! Idag var jag i skolan från cirka 08.10 - 16.00! Hade först bygg på morgonen där jag gjorde ett prov, som jag knappt hunnit plugga in, jag fick G+. Helt nöjd med det i och med jag ej pluggat någonting nästan. Sen hade jag lunch och sen engelska och idrott, sen slutade jag. Skönt med lite lektioner, men hade varit skönt att sluta tidigare någon gång. Menmen, nejdå de kommer aldrig hända i know it.

Imorgon har jag matte prov i ekvationer. Har pluggat en hel del, gick igenom det mesta i boken och kändes som jag förstod de mesta. Men de lär vi märka på provet imorgon om jag klarar det eller inte! Får hoppas på det bästa. Min pappa ska även till rektorn imorgon och prata om planering inom matematiken så jag ska klara det! För så som det går nu funkar helt enkelt inte för mig. Jag ska även gå och kolla mig om jag har sån sak som har svårt att lära sig matematik, tal osv! Har inte äns lärt mig gånger tabellen? Den lärde dem flesta sig i 2 - 3;an. Men jag har försökt men det fastnar inte, det går in genom ena örat och ut genom det andra ungefär. Efter jag haft matte provet så slutar jag! Det börjar halv 9 så jag är väl klar runt 9, eller kvart över ungefär :) Då kommer mamma och hämtar så åker vi hem till min gammel mormor och pratar lite med dem :) trevligt! Sen åkeer jag hem med mamma igen, käkar någonting sen kommer Carolina hem till mig :) Sen vet jag inte riktigt när vi drar exakt, de får vi se. Ska duscha och allt sånt innan det vet jag i alla fall och välja kläder ;p haha jobbiiiigt. Fler än jag som har problem med det när man ska ut, att välja vad man ska ha på sig?  Sen blir det möta upp lite folk och sånt, så typ ha fett kul, tivoli osv. Ska dessutom sova hoss Carolina den natten, sen sover hon hoss mig på fredag till lördag (: Det blir säkert fett kul. Va ska ni göra på valborg och i helgen?

Nu ska jag gå och försöka sova, klockan är nämligen runt 00.02 och jag ska upp vid 7 tiden imorgon så, ha det fett nice och en trevlig valborg/helg, så skriver jag mer senare. Får se när det blir, vet inte riktigt om de blir nu i helgen. Om det inte blir det så lovar jag att berätta allt som hänt efteråt :) Men de får ni också göra till mig vad ni gjort, lova de ;d ? Pusshaj!



Dagens outfit:
Tuptop - Hm.
Tunna vita trekvarts byxor - Hm
Sandaler - Håkansson

kläääääääder <3

Detta fick jag hemskickat från HM i brevlådan idag :)

tuptop - 60 kr.

tuptop - 60 kr.

turkos linne - 60 kr

vitt linne med mönster - 98 kr.

leggings - 98 kr.

Puder - 59.50 kr.


iväg igen...

Har precis kommit hem, ska iväg nu igen! Sjukhuset denna gången. Skriver mer när jag är hemma, pösss.


:)

Denna helgen har varit helt okej! Fredag; fest hoss jimmy, Lördag; va med jasmine, och idag ingenting typ plugg. Okej denna dagen är sjukt tråkig, men ja menar? Vem gillar plugg och ha tråkigt. Jag får se om jag hinner göra någonting senare eller hur det blir. Vad gör ni idag?

Jag var precis på Biltema dessutom och handlade en whitboardtavla. Måste ha för att skriva upp mina läxor jag har i skolan, och det är ju en del så. Skolan är verkligen det tråkigaste som finns, men jag måste stå ut dessa 2 åren som är kvar nu. It sucks menmen. Hur går det för alla er läsare i skolan? Trivs ni...

På Torsdag och Fredag är det tivoli här i Helsingborg. Valborg ni vet ;P ! Någon som ska dit? Studiebidraget kommer på Torsdag också så det passar helt perfekt. Nu känns det i luften att det snart är sommar! Tivolina börjar komma, solen är framme hela tiden nästan, temperaturen ökar, och folk börjar gå i sandaler och shorts! Oh jag älskar sommar känslan <3

Ser inte så bra, men jag som ligger i trädgården och steker i solen ! :)


fest igår...

Har precis vaknat! Gårdagen var helt okej. Var på fest hoss Jimmy med; Jasse, Issa och Sturk m.m. Vi var där till typ 11 något sen vidare festa vi på viskan ;d När vi skulle dra hem så följde Sturk och Issa mig och Jasse till busssen och vänta till den kom :)  ! När vi kom hem käkade vi såna kroketer med championsås och ketchup (: mums.

Igår var jag även på Familia med mamma och letade skor, hitta efter ett tag :) Kommer på bild här under.

Idag ska jag och Jasse till gröningen tror vi i alla fall. Senare kanske träffa Sturkiis! Sen får vi vad vi gör.
Pössss.

Tiptoes, någon som sett? (:

Kom precis hem, va med jasse lite innan! Så följde henne en bit där hennes mamma mötte upp henne.  Nu tänkte jag gå och ta bort mitt smink och sånt, sen starta en film! Den heter Tiptoes. Någon som sett den? Godnatt pöss.

Imorgon blir det fest på Högaborg, det blir säkert nice! Sen ska förmodligen jasse sova här, får se hur de blir då :)

in school.

Sitter just nu i skolan och har no lektion, de suger! Jag slutar om ungefär 40 minuter då jag ska gå och äta. Hoppas det är god mat är skit hungrig ;p. Efter skolan ska jag direkt till busfabriken och lämna cv och prata lite. Måste verkligen ha jobb, känner mig helt pank. Ge mig pengar <3! Måste spara till semester, köpa saker till mitt nya rum osv ! Fler än jag som känner samma sak, att man har för lite pengar? Jobbit sånt. Man kan ju inte be föräldrarna om pengar hela tiden liksom, lite väl taskit. Och studiebidraget man får på 1050 håller inte hur länge som helst precis. Nu är de ju även snart tivoli här i Helsingborg, valborg tivolit :) Och då behöver man också pengar. Folk säger pengar är inte allt, men vad har man utan dem? Ingenting. Och då har man inget liv!

Summer days, i lovee iiit ! <3

matte suger? :)

Idag har jag varit i skolan först! Sen åkte jag hem efter lunch. Inte så lång dag idag precis. Började 08.10 slutade efter lunch som är cirka halv 12. Skönt med såna dagar ibland! Sen hämtade mamma mig vid skolan, så åkte vi hem. Där skitet började, = plugg. Matte, wiho verkligen favoritämnet. (not)! Menmen, pluggade inför provet jag ska ha imorgon ( torsdag) Men man kan ju också säga idag eftersom klockan är nu 00.19 ;d haha! Jätte kul, kan typ fortfarende ingenting? Men får väl försöka göra så gott jag kan ändån. Bättre att försöka än att inte göra någonting liksom, eller hur? :) Hur går de för er i skolan, bra/dåligt? Vad är ert favoritämne... Mitt är i alla fall antingen samhälle eller svenska, det är dem jag har enklast för ;p vilket då gör att det blir roligt. För det är ju oftast de som är svårt som blir tråkigt om man tänker efter (: Menmen, känner att jag mest bara babblar på nu haha! Snackar mycket men säger ändå inte så mycket, ett ordspråk :) men ja. Ska sova, skriver mer imorgon, pöss haj sov gott alla mina läsare till bloggen ! (:


skolan sucks!

Har skrevit massa korta inlägg senaste tiden bara! Det beror på att jag inte orkat skriva massa långa texter. + Jag har haft jätte mycket plugg osv, men jag ska bli duktigare på att skriva mer de lovar jag (: Vad tycker ni om min blogg egentligen bra och dåliga saker? (: Skriv gärna de.

Nu ska jag snart sätta mig och plugga igen! Har en samhälls uppgift, 2 matte prov att plugga in, engelska häften 2 stycken och en idrotts dagbok jag ska förbättra för bättre betyg, hur "kul" låter nu inte det? "wiho". Nej det var ironiskt sakt, det är de värsta jag vet. Hatar plugg, speciellt när det är såna svåra saker som tar typ jätte lång tid att förstå innan man kan börja lösa dem. Ska även snart äta ;P spagetti och köttfärsås blir det idag, även om jag inte är speciellt sugen på mat just nu... aja :) Vad ska ni göra idag?

Ska även säga det är idag jag ska åka till malmö och hämta min nya soffa. De skrev ja i förra inlägget (x där finns även bild. Skönt att snart va HELT klar med mina rum!

För en liten stund sen stod jag ute på gården och försökte tvätta min nuvarande 2sits soffa ;D haha. Ska få den lite renare för att sen kunna försöka sälja den och få något litet för den i alla fall. Här under kommer bild på de tillfället ;D



ny soffa imorgon :)

Ska åka och hämta min fina nya soffa imorgon i malmö :)


sjuk ;l

Nu sitter jag och segar vid datorn igen, gör de för ofta tycker jag. Jag var ute lite med Jasmine innan, vi åkte till Västa Berga där vi träffa micke. Sen kom ja hem vid halv halv 11 tiden ungefär, käkade en halv mozarella pizza. De ända ja ätit idag, inte mått bra alls, vilket jag inte gör fortfarende heller men ja. Vad har ni gjort idag? Jag ska i alla fall sova nu, mår skit. Ont i hela kroppen känns som spagetti ;s ush hatar va sjuk. Godnatt puss.


nya garderoben.

Bild på min nya garderob som pappa byggt ;d den är nästan helt klar!


grattis bror! :)

Har precis varit nere i källaren och grattat min bror. Han fyller 21 år idag :) Jag är inte van  vid att gå upp såhär tidigt, så jag är skit trött kan man säga. Jag ska snart äta frukost! Är faktiskt lite hungrig nu. Sen vid 3 kommer folk och firar min bror, sånt vuxen "kalas" :) Så när det är slut ska jag nog ut eller något. Vad ska ni göra idag?

Förresten måste berätta hur det går med mina rum, gör om ju. Min hemagjorda garderob är snart klar, pappa håller på med den nu. Så om jag har tur kan ja slänga min gamla garderob idag och flytta in alla saker i den. Ni undrar säkert varför jag inte köper en färdig garderob? Men det fanns inga fina så pappa byggde en till mig :) den blir mycket fin. Sen alla andra möbler har jag inte köpt riktigt än. Ska bli klar med sovrummet innan jag börjar på tv rummet.

Skriver mer sen, pöss.

dagen...

Idag var jag ute på gröningen först och typ grilla och sånt :) sen drog jag vidare och gick runder lite ute, sen blev de bussen hem. Orkade inte mer, skit kallt! Men det var väl trevligt :) Nu ska jag snart lägga mig i min sköna säng och sova. Fryser fortfarende så de ska bli skönt. Ska bara borsta tänderna, och ta bort smink först :) vad har ni gjort idag?



Dagens outfit;

Inte så bra bild, men bättre än ingenting eller hur :)!
  • Jeans lite uppvikta bikbok
  • linne hm
Hade även en tjocke tröja som är från ullared ;p en vit faktiskt fin :) Till det hade jag skor som är som ballerina typ.

fest osv.

Igår var jag på fest hos någon Jimmy på högaborg typ. Jag drog först hem till Gullan, sen mötte vi upp Isabelle sen drog vi dit. Det var faktiskt helt okej där, trevligt folk osv! Man kan ju säga att jag mår mindre bra idag än vad jag gjorde igår, menmen, haha någon gång händer väl det också, förmodligen för er del också? eller :) haha.

Idag vaknade jag tidigt. Första gången klockan 6 då jag var törstig och gick upp och tog ett glas vatten. Sen somna jag om, vaknade runt 8 låg kvar i sängen till 9 typ sen gick jag upp :) Nu ska jag snart på tävling, får se hur de går :)




känner mig som spagetti !

Precis kommit hem från skolan! Hade idrott sista lektionen, och som vanligt efter det är jag totalt död. Min kropp känns som spagetti, man märker ju att jag inte precis har den bästa konditionen ;x . Är ni vältränade? :)

- Skriver senare ska vila mig lite! pöss.




händer imorgon gott folk ? :)

Jaha imorgon är det fredag, och helgen börjar! Vad händer gott folk? ;D Vad jag själv ska göra vet jag inte riktigt än. Men innan jag går någonstans så ska jag äta kebab här hemma med familjen :) gott! varit sugen på det skit länge. Så nu äntligen ska jag äta det. Men jag har bestämt mig att inte äta så mycket skräp mat mer så därför det inte blivit av :) Fast egentligen är inte kebab så onyttigt? väl. Kött, massvis med sallad och grönsaker, vitlöksdressing och bröd? Det låter inte så onyttigt iallafall ! :) haha. Aja i don`t know.

 Efter jag käkat får jag se, antingen va hemma och dega, eller dra ut med vänner! Får se vad jag känner för då!

Just nu är klockan 23.41 och jag sitter vid datorn. Jag är inte alls trött, kan bero på att jag sovit typ 2 timmar på dagen (?) :) Men det är fan tvunget efter en skoldag, i alla fall för min del. Jag orkar verkligen inte med någonting! knappt mig själv efter en skoldag. Plugg, plugg och åter plugg som = massvis med stress. Dem uppgifterna jag skulle göra till imorgon har jag inte gjort. När jag väl började på det så fattade jag ingenting och typ fick flipp out, bara sket i det totalt istället. Så får väl göra de på söndag eller någon och komma på en vit lögn till min lärare! :)

Längtar tills det blir lite varmare ute, så man kan vara ute länge på kvällarna och grilla osv utan att börja frysa!  Bara sitta nere på en strand och grilla, lyssna på musik med vänner och ta det lugnt, dricka någon cider osv :) det är så en perfekt sommar dag är! Sitta i bara tröja, slippa jackorna! Perfekt. Eller vad tycker ni ;D?



/Car0lineolsson.



mc flurry <3

Har precis kommit hem! Hade tråkigt så jag och familjen satte oss i bilen för att åka till mcdonalds för att handla glass! :) haha. Så kan det gå för familjen olsson när man har tråkigt! Jag tog en mc flurry daim ! Mums, så gott! <3 Men en sak jag stör mig på, dem mixar inte längre den ;S så nu får man röra runder med skeden! :) en skit bagatell, men ändå störigt. Vilken är er favorit smak på mc flurry ? ;D

Måste också nämna att jag saknar en av mina bästa kill kompisar som just nu sitter inne!<3 Men varför han gör det säger jag inte! Men han kommer i alla fall ut på permis om ett tag då ska jag träffa han! :)


today.

Jag har precis kommit hem från skolan! Helt seg dag. Fick också reda på massa prov jag ska ha snart. Bland annat nationella provet i matte som jag ska ha i maj månad! Fyfan säger jag bara. Jag vet redan att det kommer stå ett stort IG på det. Jag har så sjukt svårt för matte, kan väl bero på att jag tycker det är så sjukt tråkigt! :l

En bra sak är att jag ligger på bra betyg i dem andra ämnena i alla fall :) oyes! Så det satsar jag på. I 2;an kommer jag att få ha matte igen, menmen... inget att göra åt saken! Får väl försöka fixa det då istället om jag inte klarar det nu till sommaren. Hur mycket jag än försöker nu är det precis som det går in genom ena örat och ut genom det andra direkt? Är det bara jag som är lite trög, eller är det fler än jag som har problem med matten, Har ni de?

Vad händer idag? jadu, ingen aning än. Jag ska göra klart samhälle uppgiften som jag har till imorgon! Problemlösning 4. Sen är jag helt klar med de, skönt. Har hållt på med det i typ 5 veckor nu. Där satsar jag på att få MVG, och jag ska lyckas också!

Dagens outfit var typ rätt "luffig" !
- Gråa mjukis byxor
- rosa linne
- svart tjocke tröja
- tyg skor
... Alla har väl dagar där man inte orkar klä sig "fint", eller ? :)


Idag är det 73 dagar kvar tills jag åker till kroatien! Fyy fan vad jag längtar. Borta 4 veckor ungefär ;D sakna mig? (:



Jag ser och hör mer än vad ni tror!

Två rum nu :) ...

Sitter just nu och totalt segar vid datorn, är så sjukt trött! Jag ska snart stänga av datorn och gå och fixa till mig för att sova! Med det menar jag skölja ansiktet med ett antal medel, + byta om. Så jobbigt det är att hålla ansiktet rent, missar man det en dag så poff får man finnar, och det HATAR jag! Så j*vla fult. Aja, imorgon ska jag till skolan, sen efter det ska jag fixa lite med mina rum! (har nu 2 stycken istället för 1). Det blir förmodligen göra klart garderoben och åka och köpa saker till den! Pappa har byggt en jätte stor :) Äntligen. Ska måla den i samma färg som mina andra 3 väggar, nogat brun. (Typ ljus brun färg) Jag längtar till mina rum är helt klara! Vilket dem snart är. Det enda som fattas är;

Att köpa:
  • Ny soffa
  • Hylla till smink
  • Tv hylla
  • Bord
Göra klart:
  • Garderoben
  • Sätta upp speglen på väggen
  • Få mina nya gardiner hemskickade till ena rummet
Sen är allting helt klart! Så skönt.

... Nu ska jag sova! Sov gott, pusspuss.


mums! <3

Imorgon har jag bestämt vad vi ska ha till middag. Jag valde;

Grillspett - kött, svamp och paprika. Till det ska vi ha en stor grönsallad med feta ost i, och till det tsatsiki :)


oooj.

Jag är nog inte lite trög haha! Jag trodde när man godkänt kommentarer att man kunde ta bort dem så man kunde hålla reda på vilka som var nya eller inte ;d men nejdå! hahaha alla försvann (: duktigt. Så ni som skrev skriv gärna igen! :)

:)

Idag har jag varit hemma hela dagen pågrund av huvudvärk! Sov bort mesta tiden kan man säga. Vid 6 tiden åkte jag till bowlingen för att träna. Helt jobbigt var det idag, menmen. Har kommit hem nu i alla fall! Sitter och kollar på du är vad du äter. Just nu är det paus därför jag skriver. Ska gå nu igen nu börjar de, skriver kanske mer sen :) bye.

godnatt! :)

Ska snart gå in och ta en snabb dusch tror jag! Ska logga ut och fixa sängen först bara så jag kan gå direkt in och lägga mig sen. Denna dagen har varit så sjukt seg så man kan inte förklara i ord! Jag har dessutom fått huvudvärk, gör saken bättre? Imorgon ska jag till skolan, sen hem, plugg, sen träna vid halv 7 till halv 8. Sen får jag se om jag går ut eller något efter det. Men ska gå nu, ha det så bra alla läsare... sov gott :) för de ska i alla fall jag försöka göra nu!

Skriva klart cv...

Sitter vid datorn och försöker skriva klart mitt cv, vilket väl går sådär.
Jag gör allt utom det jag ska haha, skriver på msn, bdb, och här på
bloggen haha. Men jag vet ju inte vad jag mer ska skriva än vad jag
redan har? Var ska ni sommarjobba i sommar förresten, någon som
har tips på ställen? Skriv isåfall gärna. Vet inte riktigt själv var jag ska
söka än! Och dessutom måste de va från vecka 29. Eftersom jag kommer
hem från Kroatien vecka 28!

I skolan så måste vi snart välja vilken linje jag ska fortsätta att gå. Antingen
platt sättning eller matt läggning. Jag tror jag ska välja platt läggning! Det
är roligare, men däremot så har jag väldigt svårt när det gäller att komma
ihåg hur man ska mäta ut och sånt innan man börjar sätta. Jag har gått
där 1 år nu snart, och har fortfarende inte fått in i huvudet hur man gör?
Menmen, det kommer väl... kanske bara dröjer lite väl lång tid för mig haha.

Skriver mer imorgon! Pösshaj.




Börjar jag skriva här igen :)

Har inte skrevit på ett tag här på denna blogg eftersom jag testat på 2 andra också. NI kanske känner igen dem? Finest.se och metrobloggen.se! Men jag tycker nog denna bloggen är mycket bättre och roligare att skriva på ändå efter många om och men.

Idag var det första skoldagen på 10 dagar. Det har ju varit påsklov som säkert alla vet! Det har varit riktigt skönt att slippa skolan, att stressa med massa läxor osv. Bara kunna vara hemma och sova om man vill det, eller festa... ja vad man nu känner för att göra just då.

En sak som jag verkligen älskar! Det är att det börjar bli sommar nu. Man känner verkligen av det i luften! Några dagar på lovet låg jag på min altan och solade i bikini! Kanske låter sjukt, men det var faktiskt inte så kallt. Dem dagarna jag gjorde det var de 18 och 17 grader ute. Okej det var lite kyligt när de kalla vindarna kom, men när det väl var helt vind stilla så var det riktigt skönt. Är det fler än jag som älskar sol vädret? Eller är ni mer för vintern kanske... ? :)

Nu är det ungefär bara 2 månader kvar till nästa lov. Det bästa lovet som finns! <3 Kan ni själva försöka lista ut vilket jag menar? Jag menar såklart SOMMAR LOVET. Det börjar den 12;e juni! Jag åker till Kroatien antingen 12e eller 13e juni oh vad skönt det ska bli! Sol, bad, och bara slappa. Längtar sjukt mycket tills det kommer! Ska vara borta cirka 4 veckor då, kommer ni sakna mig? :) Ska ha med mig datorn ner där också, så jag ska försöka skriva på min blogg där också. En annan skönt sak med sommarlovet är ju att såklart slippa skolan en väldigt lång tid, i like! När jag kommer hem från semestern runt den 12 juli så ska jag börja på kör skolan ;D äntligen! Ska försöka klara av så mycket som möjligt innan jag fyller 18 (som jag gör den 13 mars) så jag bara har uppkörningen och uppskrivningen kvar då! Vill ha körkort, måste fixa det så snabbt som möjligt. Både för det kommer bli enklare att ta sig till olika ställen + enklare att skaffa jobb. Dessutom slipper mina föräldrar köra mig var jag än ska, som dem gör nu. Lite synd faktiskt! haha. Men nu kommer problemet, att skaffa bil! För att skaffa bil behöver jag pengar, för att ha pengar behöver jag ett jobb. Alltså måste jag fixa ett jobb, och samtidigt hinna med skolan^^ litet beskymmer men det löser sig. Ska skriva klart min Cv sen gå och söka jobb på lite olika ställen. Både sommarjobb tills när jag kommer hem + jobb efter jag slutat skolan. Får se hur det går :)
En annan sak jag också måste berätta om är att jag fått nytt rum. Nu har jag 2 rum istället för 1 :) Det är riktigt nijce kan man säga. Men det är ganska tomt nu, har inte hunnit köpa saker än. Med saker menar jag; soffa, tv hylla osv! Men det kommer :) Så nu ska jag ha ett sovrum och ett tv rum :) Kolla här under så kommer det en bild på de.
 

Det rummet ni ser närmst ska vara sovrum, men är just nu tomt eftersom jag målat om i rummet :) Så allting står in tryckt i det andra rummet. Men det som alla saker är i ska i alla fall vara tv rum :) Det är 20 kvm stor nu ungefär, snacka om perfekt. Det blir säkert bra när jag väl är klar helt och hållet med det.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska nog sova lite! Är sjukt trött. Hörs antingen senare eller imorgon. Här under kommmer en lite nyare bild på mig. Har verkligen brist på bilder nu! Måste tas nya snart...



Hejdå :) / C.

RSS 2.0