lalala ;D

sitter vid datan och är sjukt rast lös fan ;S .. ska snart dra och träna om typ 1 timme. Sånt klubbmästerskap idag, måste vinna fan, pengar <3 .. haha. fick min bikini som jag hade beställt idag också förresten, fin tyckte jag iaf (:

image66 image67

jag kom på en sak innan när jag satt o tänkte :D haha.. det är snart valborgs festivalen i stan, fyfan så mycket karuseller jag ska åka , ÖVER länge sen fan b; HAHA ! i löööööööööööööööööövhheeee it :D <3 hahaha. '

- boy you make me smile <3




14;e april.

idag är det den 14;e april och exakt 2 månader kvar till jag och josefine åker till kroatien , vi åker den 14;e juni (: <3 . och vi ska ha fett roliigt där ! ;D bada, sola, äta, shoppa, och slippa helsingborg i 1 månad. så jävla skönt! (: .. fast kmr sakna folk också så klart, hanna min bästa vänn kmr ja sakna som fan, men jag kmr tillbaka igen ju och då ska vi ha riktigt kul :D <3 ... Vad har jag gjort i helgen ? .. ehm, på fredagen var jag i skolan först på dagen, sen kom jag hem plugga och lite sådära sen på kvällen så tog jag tåget till min bejb och sov där (: , på lördagen så vaknade jag, va med han lite till sen åkte jag hem vid halv 4 tiden, sen i hbg träffade jag josefine lite <3, sen åkte jag och josefine hem till maj, hon sov hoss maj liksom, :D så vaknade jag på morronen och d första jag ser e att josefine sitter på datan som vanlit, jävla data nörd <3 hahahah. ja men iaf, senare på dagen så åkte jag till feim igen ! :) och va där ngn timme , sen åkte jag hem och bara låg och tog d lungt o såg på en film, ! :) riktigt nijce helg aso<3 ! idag har ja bara vatt i skolan, kom hem presis.. ska ner och möta hanna på ga där vid 3 tiden (: så ska vi hitta på ngt kul, vet inte vad än men det får vi se då (: <3 .

  image65   jag och josefine på bilden (:


panik ;s

sitter och väntar på att jag ska dra till skolan , ska ha nationella provet i engelska idag i nick`s Aula. kommer typ gå åt helvete för jag suger på engelska, vi ska ha hör och läs förståelse delen. aja får hoppas på det bästa, om inte så är det what ever.. efter skolan ska jag sola med mamma också, sen ska jag iväg (H) .


<3

torsdag idag jao, sitter och väntar på att josefine ska komma hit (: sen ska vi till  hyllinge och handla ett linne till maj som ja ska ha imorron på retro (H) sen ska vi kanske till billesholm om vi orkar (: imorron så kul vi ska ha aso ;D retrooo her we come hahah, men kmr väll hamna i bråk med hälften haha jag e ju som jag är som sakt xD

image61

josefine och jag på bilden (den är gammal) men den ända jag hitta just nu på datan xD <3




.

ett tag sen man skrev här, kände man får börja nu igen o skriva ngt iaf ;D haha. inte hänt så mycket på senaste tiden presis, kanske ska till retro på fredag med josefine och någon till , men får se hur det blir (: annars blir d väll ngn fest lr ngt annat ! kul kul ;p .. just nu sitter jag vid datan har presis kommit hem från skolan där jag pluggade matte i typ 2 timmar ;S JOBBIT OCH TRÅKIT jao, men måste ! ;s hatar matte mest av alla ämnen också. ;s jaha, maybe kroatien i sommar då ja! (: vetej riktigt än beror på om mamma får ta sån ledig skit från sjukanmälan o sånt, men annars blir det iaf av ! ;D ska bli riktigt skönt och komma hemifrån fyfan aso ! älskar kroatien att bara va där nere och slappa och sola och ha det skönt.

image57
ärkänn ekta kexig bild jag har tatt ? ;D hahaha. ÄLSKAR JORDGUBBAR ! <3


ler du så ler jag, är du glad så är jag <3 bästa låten lätt fan. gammal men ändån riktigt skön text. (:
; kastro - ler du så ler jag.

Måste säga en sak, att dem få äkta vännerna jag har, jag älskar er riktigt mycket <3 utan er inget liv aso fyfan, alltid lika kul med er, ni vet själva vilka jag snackar om !

Sommar snart ÄLSKA, fan förra sommaren va lätt den bästa men denna ska bli ännu bättre eller hur brudar ? ;D haha vi får iaf försöka få den att bli bättre, inte för det kmr bli så lätt för förra var helt lyckad. sola, bada, festa, kroatien, allting fanns med då. så jävla nijce aso! jag älskar sommar, men hatar vinter och sånt bara det är varmt så är jag glad <3 haha. Sommaren 08 ska bli den bästa ! <3

image59



Caroliiiiiiiiine 0lsson, ! ;D

image60
HAHAHAHAHAHAH! så sexig matha fucka bild aso ;D




RSS 2.0