Kroatien 09. Bi village!

Midsommar i Kroatien!


SOMMARLOV ! <3

Precis varit på skolavslutning! Började 10 och slutade vid 11 typ så det varade inte speciellt länge! Har några bilder, dem kommer här nedan sen :) ! Nu är det äääntligen sommarlov, även om man inte känner det i luften precis ;x! Ösregn och kraftiga vindar, "yes" ! Vi skulle egentligen åka till Kroatien idag lite senare, men vetej hur det blir med den saken. Det är nästan som storm ute, och vi ska åka 2 båtar! En på 20 minuter och en på 45 och det är inte speciellt kul. Min mamma har även fobi för att åka när det gungar mycket, men vi får se om vi åker eller hur det blir. Om inte vi gör det åker vi imorgon istället!

Jag innan skolavslutningen :)

Mindy :)

Folk på skolan :)


3 days left :D

Just nu sitter jag och tänker på massa saker. Gammal vännskap som inte känns vid liv mer, betygen, kroatien, sommarlovet i sverige ja massa saker bara snurrar runder i huvudet.

På tal om betygen, jag har gjort båda diagnos proven i matte nu! Procent och ekvationer. Hoppas verkligen att jag fixade dem så jag kan få mitt G i matte. Som jag sakt tidigare, jag vägrar ha det i 2;an. Isåfall behåller jag IG och pluggar upp det ett senare tillfälle om jag så ska behöva de för de jobb/vidutbilning jag ska ha. Jag har i alla fall gjort så gott jag kan, mer kan jag inte göra så är det bara!

Nu är det bara 3 dagar kvar till jag åker till Kroatien/Italien. Det är den 9;e juni idag :D och den 12;e juni åker jag (: fyfan vad skönt det ska bli. Riktig relax, inget stress! Är borta 12 juni - 12 juli om inte lite till, får se :) 4 veckor blir det helt säkert iaf.

Det är även skolavslutning den 12;e juni! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men jag är nästan säker. En svart och turkos klänning med vita klackar! Hur låter det? :) Alla kommer komma i vit osv, men om ja har de andra så kommer jag ju sticka ut lite extra, eller hur :D ! Och jag älskar uppmärksamhet yeeeej.



Nu är klockan 00.35 och jag börjar bli sjukt trött! Ska gå och lägga mig nu. Ha de så bra alla! Puss.


This daay ;D

Dagen; Skolan började typ 12.10 sköönt! hade bara två lektioner :) . Sedan drog jag med mamma och handlade glass, sen hem. Softa hemma, såg film med mami... helt okej film :) Minns tyvärr inte vad den hette. Runt halv 6 åkte jag iväg med mamma och handlade mat till the family! Blev pizza för min, mamma och pappas del, men mcdonalds för min bror ;d ! Jag övningskörde också en del då (y), gick brao :) ! Sedan fick jag en knasad ide att sy en klänning, men de knasa sig! Så det blev ett linne tillslut :) I mellanåt kollade jag även lite på talang på tv4 ;d Efter ja sytt klart satte ja o snakka med mamma&pappa lite, sen startade vi en film :) skit bra va den. Minns inte vad den heller heter ;x mitt minne suger ^^. Jag var dessutom inte bara onyttig idag :D utan åt en liten tallrik med frukt! Så mumsit gott det var :) ... Imorgon ska jag ut och äta med familjen + mormor&morfar, morfar fyller år... 65 år. Därför vi ska ut och käka! :) Grattis morfar<3. Får se vad jag gör imorgon på dagen, maybe träffar någon eller något :) äe får se... planerar inget i förväg.

Linnet jag sydde ;p

Tallriken med frukt :) Jordgubbar, lila&gröna vindruvor, och melon! Muums <3

Nu är klockan typ 00.31 vilket menas med att det är den 6 juni nu ;P det innebär att det bara är 6 dagar kvar tills jag åker till Kroatien/Italien, och det är dessutom den dagen som skolavslutningen är! Två saker att längta till liksom. Inget mer plugg, bara ta det lungt! Utomlands, sola, bada, ta några drinkar, gå ut och äta osv, mums på det liksom <3!

Nu ska jag gå och sova, sjukt trött känner jag! Sov gott alla bloggläsare :) puss.


gbg/varberg 1 - 3 juni! :)

Kom hem från Göteborg/Varberg för ngn dag sen. Var där med klassen! Helt okej resa faktiskt. Liseberg, hotell, god mat osv :) Vi va där från 1 - 3 juni. Här under kommer lite bilder på det.

Lärarna + oskar och sebbe inne i gbg.

Mindys och mina fötter xD på vårt hotell rum.

jag ;P

Jag :) inne på universeum.

Mindy på universeum.

Inne på universeum.


Inne på universeum ;p knasat ansikte därför översuddat (:

Mindy inne på ullared, i varberg.

Jag och mindy! Universeum.

Köpte bland annat denna framsida till laptopen på ullared :) Så här ser datorn ut nu ;p fin :) ?

RSS 2.0