Fredag !

Today!

Ensam hemma fredag - lördag, nicenice. Jaqline kommer snart hit, då blir det beställa hem någon mat, käka. Sen förkröka lite. Sedan blir det dra till Jimmys place, med massa trevligt folk. Vad ska ni göra idag?



Annars, inte hänt speciellt mycket. Det sämsta, tråkigaste sommarlovet som finns har snart tagit slut! Ja vad finns det mer att säga. It sucks!

Helsingborgsfestivalen ;p

Idag ska jag va med Martina! Får se vad vi gör. Det blir förmodligen dra ner i stan lite senare. Det är ju Helsingborgsfestivalen nu (: . Får försöka undvika alla små fjortisar som springer runt och bråkar med allt och alla, såna orkar man inte med!

Imorgon blir det förfest hoss jimmy lidborn! Sedan ner till festivalen. Vilka träffar man där? :)

Allt i ett! :)

Känner att jag verkligen måste skriva något här nu! Har dröjjt lite väl lång tid nu. Kan ju börja med att säga att detta är det absolut mest sämsta sommarlovet jag någonsin haft i hela mitt 17 åriga liv. Antingen är folk totalt sega i huvet, eller så åker dem utomlands. Vad är detta, sommarlov ska va kul, man ska festa och schteka men vafan ? ;S de händer inte ett skit. Äe besviken faktiskt. Jag har också kommit hem från Kroatien, ett tag sen nu men ja! Varit hemma i ungefär en vecka i think! Kom hem den 6 tror jag så ja en vecka blir de ;p haha. Hade det väl helt okej på semestern det var ju kul och sånt, skönt att komma bort ett tag från Helsingborg :). Men lite bättre väder där nere hade inte skadat (y). Vi hade ungefär 1 vecka sol och 2 veckor regn, oska & blixtrar / molnigt. Inte perfekta drömsemestern precis! Vi kom även hem en vecka för tidigt ungefär, vi åkte hem pågrund av de dåliga vädret om ni undrar :)

När man går på stan ser man bara par överallt, alla har pojkvän/flickvän nu förtiden! Man tänker typ "wihoo" kul för dem. Där står man själv liksom, jippi. Saknar att ha någon att mysa med, någon att kunna prata med exakt allting om, en att dela sina tankar med liksom. Men nejdååå, när man väl "hittar" någon så blir det bara skit. Great (y). Menmen, har klarat mig ett bra tag nu utan någon så kan ja göra det ett bra tag till, vill hitta "den rätta" som folk kallar det, kunna ha någonting äkta. Menmen, vi får väl se hoppas på jag också har turen snart :)

Har kommit på en sak! Jag är mittpunkten i alla bråk! ;S jag som hamnar i mitten och "ska välja sida". De jag menar är när några av mina vänner bråkar så går skitsnacket till mig, som dem sen vill jag ska skicka vidare till den andra. Pallar inte med sånt shit. Jag tar ingen sida, that`s it förstå det.

Sen måste jag också nämna att Anna Dalia Daggensteth är värdens bästa vän! Hon finns där i alla tillfällen när jag än behöver det. Tack för du finns, du är underbar! <3 Älskar dig.

Hahaha, skriver kanske lite mycket nu om exakt allting men ja :) har ju inte skrivit blogg på ett tag så skriver av mig lite nu (: ... Hur har ni det förresten, har ni ett bra sommarlov ? :)
 
Tänker ladda upp lite bilder nu, så ni inte är helt efter liksom :D

Ansiktsmask ;d haha! hela ansiktet typ blänker (y).   ( osminkad dessutom ) :D

Måste ju va inne på datan i kroatien med :D

Och en ego bild ! :)

Just nu sitter jag med såna jävla dygns ekg på mig igen. Och självklart är de varmt just idag så jag inte kan bada (y). Ni ser bild på det här under också.



RSS 2.0