...

I need some real love.. <3


thinking.

Åh gud vad jag längtar till jag är 18 år.. kunna göra exakt allting utan att föräldrarna ska kunna säga; nej det får du nt göra, gör inte så, blabla.. okej jag vet dem säger det för dem är rädd om mig men ja. Men ändån skönt och kunna gå ut på något ställe och festa, eller kunna åka var man vill och bara ha kul :) LÄNGTA! <3 .. 2 hela år dit, så jävla segt. Nu när jag fyller 17 den 11 Mars så ska jag tatuera maj, :) något positivt att fylla 17 iaf haha, ska ha ett kina tecken som står för tro hopp och kärlek. Fin faktiskt, ! :) ska sätta in en bild här under sen så ni får se den ;d .. Imon blir det träning, (bowling), helt segt bara för jag är tjej får jag inte spela i A laget.. ensam tjej i laget men ja. . Man vore få det ändån fan, jävla cp skit. Men men!
Aso gud jag är alltid trött nu förtiden, förr gick jag i skolan 9 - 12 på dagarna nu börjar jag 08.10 och slutar halv 4 minst varje dag.. ;s skiiit segt. + plugg och sånt skit, förr var jag aldrig på en lektion fan typ.. och nu varje dag, snakka om stor förändring, okej på ett positivt sätt, men jävlit segt och jobbit ! . Just nu sitter jag här bakom datan kl e typ 23:08, alla andra har gått och lagt sig förutom jag, kan inte sova fast jag e riktigt trötter.. Tänker på hur jag ska ha det när jag inte bor här, var jag ska bo och med vem ? .. Jag vill ha en 2;a som första lägenhet tror jag (: om nt större, mindre kommer jag aldrig klara av.. kommer känna mig helt inklämd! men ändån sikken konstig känska det kommer bli, jag har bott här jag bor nu i hela mitt liv, sen ja föddes tills nu och fler år kommer det bli! sen bara flytta, ush vad konstit det kommer kännas. Alla säger ; ååh nu ska ja snart flytta hemifrån så skönt, okej ja håller med om det kanske är skönt o ha sitt eget o göra vad man vill, men ändån kommer det kännas helt ensamt. Det är i alla fall vad jag tycker ! men men det kommer säkert lösa sig det också ! . :) Nu orkar jag inte skriva mer.. haha, godnatt sov gott, skriver snart igen när jag väl orkar ! puss haj. <3

Tatuerings bilden ! :)  ... den är lite sne, ja rita knas. Va tvungen o rita av en annan sån här bild för den va så liten så man knappt såg vad det skulle likna xD



Ny  bild.                    

...

    
new pictures.

canada goose säljes.

Säljer en Canada goose jacka 2000 kr.. intresserad så skriv. .

måååndag.

Idag;

  • va i skolan till typ kl halv 12, så kom mamma och hämta mig så körde vi till sjukhuset.. Där jag först fick göra sån ekg eller vad det heter ;s skämmit afan.. sen gick jag till nästa våning där vi skulle göra massa tester och sånt skit, dem vet fortfarende inte vad som är felet, så ska dit om någon vecka igen och göra fler testen ! ;S fråga maj inte hur eller vad ;s ..  sen drog jag med mamma till framtid lite bara kolla runt :) drog till affären handla taco pajj och sallad xD som vi håller på och laga nu ;d men det segar saj (x e skiit hungrig fan ! ;l
  • Ikväll blir det ut med anna, ska käka kebab <3 så goottt ! ! ! länge sen fan, + får träffa anna vilket också är ganska länge sen nu <3, i löööve henne .. en av mina bästa vänner. :) 

Imorron börjar det 1 eller 2 nya i min klass, ska bli kul och få in lite nytt folk fan, dem som går i min klass e helt sega haha eller ja inte alla men några av dem iaf xD

(:

Kom presis hem , har varit och jobbat känade ihop 250 kr (x haha. sparar ihop till en soffa, just nu har jag 450 kr yee. hahaha, igår hade jag film kväll hemma hoss maj  rätt kul :) anna, dino, och jennifer var här. vi såg en cp bra film Never back down heter den (: som vi krängde godis istället omg min mage dog, och presis innan det så hade jag krängt thai box med mamma och jenniferr hahaha ;D i looove mat <3 Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än va hemma och typ slöa! helt totalt dööd aso.


filmen vi såg.

tisdag.

idag; vaknade vid 8 tiden tack vare en idiot vid namn ringde maj för att berätta att där är någon som åker runt i en röd bil här vid oss och misshandlar. Hon har nog slått huvet riktigt hårt aso (: hahaha. men hon är ju som hon är ;l ! Är hemma från skolan idag igen, är fortfarende skit förskyld :l hata! så får inte gå ut eller något idag, vikket jag inte vill heller, för då blir jag mer förskyld.. Oh, jag e skit sugen på och dra och handla massa kläder typ bara fylla garderoben till max, men tyvärr är man typ helt pank nu .. :( . + jag måste åka och handla present till mamma, som fyller år om 2 dagar, alltså på torsdag :) grattis i förskott mammi <3 i löve you. Vad jag gör just nu är absolut ingenting.. sitter i vardas rummet och data nördar mig och kollar på Mtv , just nu mär det Versus.. för er som inte vet är det typ bara massa olika låtar dem spelar hela tiden. Just nu är den en låt med fERGIE FT Ludacris - glamouros eller hur den stavas (: haha.

Hoppas att jag blir frisk snart fan, orkar inte va hemma hela tiden och må bajs. :l

cold outside.

Denna helgen har varit så sjukt seg.. var ute med anna i fredas drog till husensjö skolan och träffade på ellinor och hennes vänner där, jag som e så smart hade ingen jacka utan gick och frös, och det fick ju sina konsekvenser. I lördas var jag också ute med anna lite på kvällen.. vi satt typ i en timme och undrade vad vi skulle göra, om vi skulle träffa någon, om vi skulle ha film kväll eller vad vi skulle göra, men alla va såna tråkiga så det blev att vi drog till husensjö skolan och satt där lite och luffa. I söndas så var jag och tävlade i åstorp med bowlingen, det gick bra vi vann med 11 - 6 mot bk spiken :) .. sen efter det så åkte mamma pappa  och jag iväg så övningskörde jag lite (: , gick väll helt okej ! ;d .. sen drog vi till mc och köpte glass.. Nu idag har jag inte gjort ett skit, är hemma från skolan för jag är cp förskyld.. hata ;l som sakt va ute utan jacka får sina konsekvenser. ;l ! .. Om någon dag hoppas jag på att få min jacka som ja beställt :) får den senast fredag vet jag iaf (:

Här åvanför ser ni jackan som jag beställt, fin ? (:

 En annan sak som också händer denna veckan är att jag ska byta linje på skolan (: äntligen! ska byta till bygg programet. Ska bli så jävla skönt och slippa den lärararen jag har nu, hon är sån äkta sur kärring! :) tror jag kommer trivas bättre i den nya klassen.. Fast det är ju samma folk som vi har i den klassen jag har nu, bara det att när vi har såna dagar vi gör saker som har med linjen och göra så är vi delade typ.. svårt och förklara (: så ja vet redan vilka dem som ja ska börja med är iaf lite granna (:


Skriver mer imon, ska gå och sova nu (: se yaaah <3

RSS 2.0