Bloppis igen.

Helt nya Dr.Denim jeans. Det är storlek 30 - 32, men är mer som storlek 28 - 32! Är du intresserad? Lägg ett bud.




Pris - LÄGG BUD.

Jerry springer? :S:S:S

Haha, idag när jag kom hem från skolan så var programet; Jerry Springer på tv. Har typ sett de på tv några gånger nu, undrar typ... Var hittar man allt folk ? Dem som är med är ju typ totalt sjuka i huvudet? Ni som inte vet vad det är. Det är ett tv program där allt som inte vore hända har hänt. Exempel:
  • En tjejs syster är otrogen med sin pappas pappa.
  • Beroende av mat sex
  • Mamman tar dotterns pojkvän, + hon har en man som sen är bög?
Massa såna sjuka idiiotiska saker? :S


BLOPPIS!

Bloppis!

Jag har gjort en garderob rensning. Därför säljer jag nu lite kläder!

1. Tshirt med trycket all eyes on me! storlek M.
2.Tshirt Everlast! Storlek L.
3. Grå Tshirt med 3 små knappar där den är uringad! Storlek L.
4.Brun luv tröja! Storlek S.
5. Grå tjocktröja med hög krage! Storlek M.
6. Ett par Zoul trekvarts jeans, glansigt tyg! Storlek 38.
7.Korta jeans shorts i vit! Storlek 40.

Är du intresserad, ring eller mejla! Säljes endast hela paketet. Ska jag skicka grejerna någonstans så betalar köparen frakt.

Allting 150 kronor! Är du intresserad? Skriv till min hotmail; [email protected] eller skriv de på kommentarer.

Gratisbio!

Jag tycker att alla som ser detta ska bli medlem på gratisbio. En helt sjukt bra sida, enkel att samla ihop poäng på! Man kan samla ihop pengar på lite olika sätt. Exempel;
  • Va med i tävlingar
  • Besöka hemsidor
  • Vara aktiv, alltså logga in ofta och skriva med andra personer osv.
  • Skicka in en bild på dig själv
  • Värva folk att bli medlemar
Enligt mig själv är det ett väldigt enkelt sätt att få ihop tillräckligt mycket poäng till olika saker! Det som ni kan tjäna ihop till är massa bra saker. Presentkort, biobiljetter, biomenyer, tidningspreniumation och även presentkort på nelly.com.

Allt ni behöver göra är att bli medlemar och börja redan idag! Det gör ni genom att trycka på länken här nedan;

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=188267



3 dagar kvar!!!

Idag har jag varit på jobbet som alla andra dagar dem senaste 2 veckorna + lite till. Fett segt! Nu har jag bara 3 dagar kvar på jobb, sen är de slut! SKÖNT. Några saker planerade framåt nu:

- 24 augusti - börja skolan
- 10 - 13 september - elmia mässan med familjen
- 18 september; mamma fyller år.
- slutet av september - ullared

Nu ska jag sova :) sjukt trött! Puss.

Söndag, segar dag!

Söndag: Idag har jag bara varit hemma bara! Slööaat sönder mig. Bara legat på soffan och sett tv, och typ sovit bort dagen. Skönt! Jag såg en sjukt bra film :) Den gick på 3;an och hette: Intolerable Cruelty! Fler som såg den? Imorgon blir det jobb 07.30 - 14.00, tråkigt som fan! Men sista veckan nu sen blir det peeeeeengar vilket är lite roligare (: handlahandlahandla!
Nu ska jag sitta och nörda mig lite till vid datan, sen blir det sova för min del. Sov gott allt folk :)



Hitta en "cool" bild, kolla nedanför ;x



Förkortning fre&lörd !

Hejsan alla :) !
Förkortning av tiden som varit denna helg;
I går (fredag) så var jag hemma först, sov ganska länge nämligen sjukt trött efter jobb. Sedan pratade jag med Felicia då vi bestämde att hon skulle komma hem till mig. Hon satt vid datan medan ja duscha och fixa till mig lite! Sedan blev de ner i stan och möta upp; Issa, Silvia, Rita, och Sofia :) Sen tura vi med båten. Kom tillbaka i Helsingborg, satte oss och pratade lite vid vattnet. Sedan ringer vi upp Ludde och dem, han var nämligen i stan då! Så kom dem ner, då bar det av och tura återigen med dem. Hoppade av i Danmark lite, men inte speciellt länge eftersom de knasa sig lite där. På båten igen in i Helsingborg igen. Jag drack dock inte någonting på hela kvällen/natten! När vi kom tillbaka så tog jag, Issa, och Silvia samma buss alla åkte hem till sig. Jag åkte hem och åt, sen la jag mig direkt... skönt!

Idag (Lördag); Vaknade segade typ fram till 2 tiden sedan började jag ta på mig duscha osv. Vid 3 åkte ja ner i stan o träffa Issa lite! Sen blev de träffa hanna och prata lite med henne, skönt de känns vara på g att lösa sig nu. Ni som känner mig vet vad jag pratar om ni andra behöver inte äns veta :). Iaf, tog en liten fika med henne på Söderpunken. Sedan drog ja till Issa hämtade saker, drog till Ludde o skulle lämna hans födelsepresent han fyller 20 ! Men ingen var hemma självklart. Åker ner i stan igen där mamma&pappa kommer med bilen och hämtar mig, åker hem käkar, drar ut igen. Denna gången hem till Emma på Drottninghög. Sedan möter vi upp Emelinda och någon Johanna vid badet. + Emma mötte upp någon polare till henne också! Jag, Emma och Emelinda bada men inte dem andra, mesar. Nu har jag precis kommit hem, cyklade både till Emma och hem därifrån... Jobbiiiit! haha. Men det värsta är nog att de är läskit att cykla hem själv på kvällen. Typ inga lampor ute och helt mörkt och ja, scary som sakt. I alla fall när man cyklar själv! Ska gå och nana nu, ögonen klarar inte va uppe längre snart! Sov gott folket (:

Vad har ni gjort i helgen, :) ? Och vad händer idag (02:02 alltså söndag nu ;X) ?


10 dagar kvar, sen muums <3

BECK!

nu är det bara 9 dagar kvar på jobbet! Sen sluta! WEI. Idag gjorde jag inte specieltl mycket precis som vanligt. aja!
Ikväll ska jag se Beck på tv, älskar dem filmerna!
http://publishme.se/185220/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=TinyMCE_imagehandler.injectImages


Gratisbio! Bli medlemar (:

Tycker alla ska bli medlemmar på Gratisbio! Hur enkelt som helst att samla poäng! Du deltar i tävlingar, besöker hemsidor och värvar folk. Det är några av dem saker du kan göra för att få poäng :) Om ni vill bli medlemar så klickar ni på länken här nedan:

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=188267




godnatt folket!

Förlåt jag inte skrivit så mycket som jag lovat! Men det blir av förmodligen imorgon istället! Förkortning av gårdagen; Sov, gjorde ve mig, åkte hem till carolina fixa saker, sen fest hoss jimmy lidborn, trevligt :) ! Nu hade jag tänkt sova klockan är nämligen 00.48, och ja känner ja måste lägga mig en hyffsat tidig kväll någon dag, så de får bli idag! :) Måndag börjar jobbet igen, orkar inte egentligen, men behöver pengarna så jag måste orka! Menmen, godnatt folket sov gott! :)


home alone.

Kom hem precis ! :) Igår var det fest hoss jimmy lidborn. Helt okej kväll ;d Sov hoss en polare, drog hem vid 10! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ensam hemma från 17.00 - 01.00 typ ;X Nice jappjapp.


godnatt <3

Klockan är 02.20 och jag känner jag vore gå och lägga mig nu i och med jag ska upp halv 7 igen och jobba! haha.
Skriver mer imorgon, looovar (: !


onsdag.

Som sakt, jag kör nedräkning av mina arbetsdagar på sommarjobbet (: hahaha.

12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, SLUTAR!

Idag var jag på jobb vid halv 8. Så jävla jobbigt att gå upp på morgonen, usch! Men som tur är finns mamma som kör mig dit varje morgon! Tack mamma<3 Annars hade jag aldrig haft orken att göra det! Älskar dig!

Efter jobb drog jag hem och dega lite, käkade o sånt. Tog ett dopp i poolen och solade lite, riktigt sköönt väder!  Sen kom Carolina förbi här :) Kul länge sen <3. Sedan drog vi ner till henne lite och hon typ lämna saker så hon slapp gå runt och bära det. Drog ut igen, denna gången satte vi oss i kärkan parken och pratade om lite olika saker, rätt skönt att kunna snacka ut ibland. Och dessutom veta att det inte kommer ut till nååågon annan! Att allting stannar mellan oss två. Aja, iaf! Klockan närmade sig 6 och vi började gå upp mot Olympia där ja skulle börja min träning klockan halv 7. Ni som inte vet jag tränar bowling ;p haha! :) Idag fick dessutom Carolina vara med ;p ganska duktig för att inte vara bowling spelare faktiskt! ;d Efter bowlingen blev de hem till mig igen, dega lite! Sen åkte hon hem. Nu sitter jag vid datorn och gör absolut ingenting mer än skriver här på bloggen och nördar msn!
 

Bikini köpt i staden Rovinj som ligger i Kroatien.


kolla vår semesterblogg :) ...

Förresten, kolla gärna in min familjs semesterblogg :) Den har följt oss ända sen 2004 med vår husbil. Vi har nämligen åkt till Kroatien med den nu sen dess. Finns även med ett år då vi var i Italien! Under vissa bilder står där även en liten text var bilden är tagen och vad vi tyckte om platsen :)

www.olssonsemester.blogg.se

Lägg gärna en kommentar på sidan och säg vad ni tycker :)

movietime :)

Idag skulle jag egentligen varit med en person, men vetej när han kommer hem osv. Får se hur det blir idag! Jag vet i alla fall att jag ska se en film ikväll på 3;an. Den börjar klockan 9 och heter Kate & Leopold, här under kan ni läsa lite om den ;p

Tid: 21:00 - 23:15 på TV3!

Amerikansk komedi från 2001. Kate McKay bor i New York. Av misstag överför forskarlaget Leopold, Hertig av Albany, från 1800-talets New Yrok till nutid. Leopold är en eftertraktad ungkarl i New York vid 1800-talets slut, som mot sin vilja står i begrepp att gifta sig. Under en bal i Leopolds magnifika patriciervilla upptäcker gästerna en märkligt klädd man försedd med en modern kamera. Han visar sig vara Kates före detta pojkvän Stuart...

Jag tycker i alla fall den verkar bra :) ser ni inte den själva så kommer jag berätta efteråt vad jag tyckte :)

Första sommarjobb dagen...

Idag var det första dagen på jobb! Precis kommit hem därifrån. Jag kan ju inte säga det var det roligaste jobbet. Börja med att mamma körde mig dit vid 7 tiden. När jag väl gick in till stora ingången så är den låst, då visar det sig att det är på helt andra sidan man går in i en mindre ingång. Great att man blir informerad om sånt (y)! Men... hitta rätt till slut, träffa han som ja skulle möta där inne. Fick sedan gå med en annan kille där, gjorde typ ingenting! Bar en borrmaskin till andra våningen, och åkte bil i typ 1 timme, utom det absolut nada. Det kan nog låta som ett rätt soft jobb, men tänk så segt tiden går genom att bara sitta och typ glo. Näee, nejtack jag väljer hellre att ha någonting att göra än att sitta och bli jätte rastlös. Jag räknar nu ner hur många dagar det är kvar ;x kom fram till 13 ;p haha! Sen byebye. "stå ut caroline, stå ut!"

13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, SLUTAR!

När man väl är klar kommer det va så jävla skönt o få pengarna. Behöver dem verkligen! Så jag bland annat kan köpa min älskade Fjällräven jacka! <3 Mums på det. Vill ha en sån i mörk blå eller i svart (: Vilken tycker ni är snyggast? ;p

Den blåa eller den svarta?


sommarjobb oyes!

Idag ringde telefonen hem, det var kommunen! Dem frågade om jag ville ha sommarjobb! Och ja självklart, vilken idiot säger nej till 5000 kr i handen på 15 dagar? Inte jag iaf. Så ja, redan imorgon börjar jag där. Vaktmästeri på gamla norrahed skolan! Lite skämmigt det kommer bli att bara komma dit typ; halloja. haha! Menmen, de löser sig väl det med :) Man kan ju säga att jag hade tur och fick det i sista minuten ;d haha! :)




Frågestund :)

Ni får nu ställa vars en fråga, vad som helst! Jag lovar att svara.


:)



Igår; Jag var med Emma hela dagen. Började med att vi satt hemma hoss mig och degade i typ 1 timme. Vi försökte nämligen få tag i någon som ville med oss och bada. Men ingen ville, tråk! Åkte till väla för och käka tänkte vi, men vi var framme vid halv 6 och då kom vi på dem stängde 6, great (y). Slutade med att vi åt mcdonalds, på framsidan av väla haha. Vi åkte sen till drottninghög där Emma bor. Var där lite, sedan drog vi ut träffade jovan&hans polare ingen aning vem han var, men ändå kände ja igen han! Sånt är störigt ;X. Drog sedan hem till Emma igen va där lite. Sedan tog vi cyklarna och yra runt o träffa några ;x inget liv. Sen hem till Emma återigen, sen bestämde vi oss för o gå och bada, så de blev tjuvbad på drottninghögsbadet, då klockan var cirka halv 3. Så såg gårdagen ut (y). Idag ska jag va med Emma igen, ska förmodligen tälta med Jimmy och någon annan :) får se hur det blir.


Bild på klädsel från skolavslutningen.

rummen :)

Jag lovade lägga in en bild på hela mina rum istället :) det är dock totalt ostädat och typ jätte katastrof! :) menmen. Ni som inte vet, jag har ju 2 rum nu. Ett tv rum och ett sov rum. :)

Inte dem bästa fotona :) men ni ser i alla fall lite ;p


tråkigt!


Såhär kul har jag nu, så jag tar såna foton på mitt tak :) haha. Då är det illa (Y)!

Friday night...

Gårdagen slutade ju som den gjorde! Festen hoss Jimmy var skit bra till en början, sen började folk gå ut, och de blev bråk så kom såklart snuten. Slutade med jaqline som skulle sovit hemma hoss mig, var så redlöst full att hon åkte med polisen till fyllecell (y). Great!.  Vi springer runt halva stan och letar folk som bara poff försvann, jag springer dessutom med klacka skor! Självklart går dem sönder, repor och bitar som gick av på klacken. Jag fick dessutom stora blåsor framma på foten av skorna, vilket ja nt brukar få men ja, lite ovanligt. När vi hittat allt folk så blev det efterfest hemma hoss Jimmy en stund. Sedan tog jag min mobil ringde några bad dem komma hem till mig! Och japp de gjorde dem. Jag och Emma som var på festen också cyklade hem till mig, byta om till bikini och käkade lite. Jag tog en billys panpizza, och hon en grekisk pajj. Japp, allt för det skulle gå snabbt. I och med dem vi skulle möta vid bussen stressa tooootalt. Så ja!Innan jag och Emma går till bussen så kommer Hampus, Martina och sammi på en moped som låter ända till kina. Men ja,  vi går iaf till bussen och möter upp 2 stycken, sedan hem till mig återigen. Då folk sitter och kränger mat i mitt kök, great. Men ja! Sen badar vi, nästan alla vissa är ju lite chicken nivet (: ... ! Trevligt jadå. Vi är uppe ett bra tag innan vi lägger oss. Sedan sover 2 i min säng, 2 i soffan, och 3 i en annan säng. Sov knappt någonting denna natt, beroende på olika saker ! ;x . På morgonen vaknar vi och sånt, sedan drar alla utom 2 hem! Plockar undan och sånt, sen deckar på sängen lite. Men tror ni man får sova, NÄÄJDÅ, för då ska hampus hålla på och cpa sig, jävla jobbiiigt. Iaf, dem drog också hem med tiden. Mamma och pappa kommer hem med husbilen, berättar mina klackar gått sönder. (haft dem 1 dag, köpte på torsdagen)! Mamma få utbrott, vi åker till väla o vill byta, slutar men man får skämmas lite för mamma får sina dagliga temperament humör. haha! Dem ville nämnligen först inte ge pengarna tillbaka, men som vanligt får mamma sin vilja fram, kulkul. Sen åkte jag hem igen, sov 2 timmar ungefär, satt på datorn lite osv. Sen åkte ja iväg med mamma igen, och handlade en kebab familjepizza. Fyfan vad dyrt det blivit, herreguud! 190 kr fick vi betala? Orka de priset, tänk om 10 år, 300 kr  förfan. Äe  palla sånt! Men i och med jag är VIP på gula kiosken fick vi lite extra saker till för samma pris :) ! Åkte hem sov änu en gång 1 timme, sen var de tid och käka, äntligen ! piizzza i love it. <3 Åt och sånt, kollde på 2 filmer efteråt. Först Jungel George, JA jag tycker den är bra :) haha! Men ja är som jag är (: Sen efter det blev det snuten i Hollywood, också bra film! Fast jag sett den typ 5 gånger. Nu ska jag snart sova, kände mig tvungen att skriva här i och med jag blivit väldigt dålig på det! Lovar att skriva oftare!!! Ha det bra, nu ska jag sova, godnatt! :) Kram!

Här har ni vad som hänt mig fredag kväll till nu :)


Förresten! Min familj har även en semesterblogg ni kan titta på. Kommentera jätte gärna vad ni tycker om den! Där är semesterbilder från när vi åker med Husbilen till Kroatien/Italien. Bilderna är ända sen; 2004! Från början var det ända sen 2003. Men de går inte lägga in fler bilder, och gör jag de tas dem äldre bort efterhand! Tyvärr. Får väl skapa en till och fylla på med. Aja, adressen till hemsidan är iaf; www.olssonsemester.blogg.se!

RSS 2.0