Lite nyare bilder...


Höst bild.



ci0.


Uppdatering av bloggen (: ...

Har inte skrevit här på bloggen så mycket av olika orsaker. Mycket med skolan osv, gjort andra saker, har liksom inte haft tid till det.

Dagen; Börjar med att jag vaknar runt halv 7 tiden av att min mamma drog av mig täcket. Finns nog inget värre sätt att vakna på, dock de bästa man går upp direkt. Drog till skolan, idag hade jag Yrk! Sjukt seg dag iaf. Slutade typ en halv timme tidigare, skönt. Drog hem, käka, sen somna jag lite eller ja i cirka 3 timmar :l. Skolan tar "kål" på en eller hur man säger. Sedan drog jag ut och gick en lång runda, ni som inte vet. Jag går ju på diet nu! Bara sallad, naturdiet drink, förkortad; bara nyttiga saker. Där ingår också träning, gå en runda varje dag som jag gör nu, + lite andra tränings saker.

Imorgon blir det bowling med skolan. Ska först på någon bygg grej, det är dem som bjuder oss på bowling + mat där. Ska bli nice ;d fast... Jag har träning på kvällen sen igen i bowling, menmen (: haha! Kul ändå.


Träningskläder på bilden ;x haha. Eller ja, träningsbyxor + en polo. Det börjar bli riktigt kallt ute nu på kvällarna ;s Snart är det vinter, vet ni vad som menas med det ? (: JULAFTON <3 0yeS.





Fredag&Lördag, Ullared!

Nu har vi kommit hem från Ullared. Dessa två dagarna var väldigt roliga.
Första dagen; Vi kom fram vid halv 7 tiden, mamma och jag åkte direkt upp till Ullared för att gå och kolla lite, och även handla en del. Vi var där i ungefär 2 timmar till dem stängde såklart vilket dem gjorde klockan 8. Tog bussen tillbaka ner. Förr gick där ett litet sött tåg från Campingen och upp till varuhuset, men nu har dem tagit in en stor buss istället som kör var 20;e minut. Jag själv tyckte det var mysigare att åka tåget än buss, menmen. När vi kom ner hade pappa börjat på maten, det blev fläskfile med klyftpotatis och sås. Gott!
Dag 2; Jag och mamma gick upp redan klockan 7 för att kunna åka upp vid 8 tiden till Gekås (varuhuset). Vi tog bussen vid halv 8, där vi sedan gick ända till halv 12 tiden. Pappa dock kom inte förrän när vi var klara, men han handlade allt sitt på 10 minuter så där har ni förklaringen. Det var kul i alla fall att åka dit!
Ni som aldrig har varit där, åk dit! Det är så mycket fina saker till väldigt billiga pengar.



Campingen.

Lite av shoppingen.



Badplatsen där vi fiska, jag och pappa doppa även oss! Fast ingen perfekt bad temperatur i vattnet precis. Men annars är det en väldigt fin badstrand där + bryggor att vara på under sommar tiden.

Tisdag natt

Tisdag natt är det nu, sitter och gör absolut ingenting. Bara varit i skolan idag, slutade sent :l sjukt jobbigt. Kom inte därifrån förrän halv 4, och då slutade vi ändå tidigare. Skulle slutat 4! Menmen. Drog hem tog de lugnt. Sen på kvällen kollade jag på tv. Först idol klockan 8, sen blev det en film klockan 9. Girls next door hette den! Faktiskt skit bra ;x Jag har dock ingen humor, så kan bero på de jag tyckte den va bra (:. Imorgon blir det idrott som första lektionen på skolan, it sucks. Har gjort sånt avtal med min lärare nu, ska inte va med på lektionerna så som dem andra. Alltså ingen aktiv idrott mer för min del. Jag ska bara va med, plocka fram redskap, och typ vara med och döma när dem spelar exempel fotboll. Så får jag mitt G i idrott :). Har även kvar en sak till för att lyckas helt ut, att hålla i en hel lektion, men de löser sig säkert. Går nog bra! Vetej när jag slutar skolan imorgon, hoppas tidigt :l. Fick även reda på mitt individuella val. Fick en sak jag valde som 2;a val, geografi! Helt okej. Men hade däremot velat ha mitt 1;a val såklart istället som var bild&form. Har ni också valt de? Vad tog ni iståfall.
Btw, någon som vill ses imorgon en stund? Bara att höra av er.

Nu ska jag nana, ha det bra alla. NattiNatti :)

Förresten, vad tycker ni om denna dress? Jag är typ beroende av den, måsteeee köpa den! Mums.


Tv kväll :)

Nu blir det snurra in sig i ett täcke resten av kvällen och se på tv. Har 3 program jag ska se :)
  • 19.00 på 3;an Top model 12
  • 20.00 på 3;an Ensam mamma söker
  • 21.00 på 5;an -Under Toscanas Sol
Skriver mer senare förmodligen, ha de :) puss.


Jönköping, Elmia Mässan!

Idag kom jag hem från Jönköping, Elmia Mässan vid kanske halv 7 tiden. Kom hem stressa sönder typ, duschade, åt och tog på mig. Sedan blev det ner till Jimmy på fest, va där lite. Sen drog några vidare medans jag och 2 andra polare stanna kvar utanför och chillade och prata. Mycket roligare än på festen måste jag säga. Aja :) orkar inte skriva så mycket nu, sjukt trött och längtar bara till min säng. Men jag ska va snäll och lägga upp några bilder iaf :)

Vi åkte först inom en släkting som bor på en gård i Småland, Hilvy heter hon :) Vi hälsar bara på henne en gång om året så det var kul och träffa henne.

Börjar med lägga in bilder från hennes gård :)


Kossorna :)

mamma&bror.


Jag & Hilvy :)
... Japp jag är totalt osminkad och luffig, men nej jag bryr mig inte! (:


Fika :) Bror, Pappa, Hilvy, och mamma.

Nu till bilderna där vi stod innan vi skulle in på Elmia mässan!

Det är egentligen sån mack man står vid, men så har dem öppnat upp för husbilar när det är mässor osv för man ska kunna stå någonstans. Fullt exakt överallt, vi hade tur och fick en plats i sista minuten.

Fast det ligger däremot väldigt fint. Fin sjö precis intill, där man kan bada, fiska osv! :)

Får inte glömma lägga in bilden på godisflygplanet vi körde inom :O
Fullt med godiis! Mums.


Jag har tyvärr inga bilder inneifrån mässan :l Men det var i alla fall MASSVIS med husbilar att titta på. Kulkul, jadå! :) Men nu ska jag sova, nattinatti!

Iväg till Jönköping.

Att inte kunna se personligheten, som att blunda för den.  Bara se det som egentligen är oviktigt!
- Så jävla sant.

Nu åker jag till Jönköping, först blir de hälsa på en släktin. Sen ska vi vidare till något ställe och sova med husbilen, sen imorgon (fredag) så ska vi till Elmia mässan och kolla husbilar. Ha de nice folket :)

Har ingen mobil med pengar förrän på fredag eftermiddag. Får min lön då, så jag kan ladda på!

Idag?

Nu blir det snart äta. Bakad potatis med kyckling spett och thatziki (eller hur det stavas ;x). Gott! Sen förmodligen bara sova lite och sega vid tvn. Riktigt trött efter denna dagen! Vad händer idag gott folk?

Praktisk plats...

Nu var man klar på praktik platsen. Var där endast 2 dagar dock! Men beror på att jag och mindy är så flitiga (; ! Ni som inte vet, var jag på skanska byggföretag och praktiserade. Jag går ju som sakt bygg inriktning platt&golv som jag nämnt några gånger. Helt ok var de väl, lite jobbigt men lyckades spendera tiden så den gick snabbt.

Jag.

Mindy.

Stället. Vi skulle slipa cirka 5 väggar, riva 2, och ta bort glasrutor som satt fast i väggarna. Skulle även dra bort massa lister osv, låter som n*ger jobb men var inte så farligt.

jag, som jag påpeka innan så var vi väldigt bra på att spendera tiden så den gick fort ;p Jag steker i solen, sjukt skönt. Måste sola solarium eller något snart, känner mig som en vitlök ju haha.

Mindy.

Det är alla bilder jag har från praktiken, här nedan kommer lite av det som jag gör i skolan :)



Nu vet ni vad min linje går ut på och vad jag gör :) vad går ni för något?

RSS 2.0