15 days left .

nu är det bara 15 dagar kvar till ja o josse åker till kroatien och italien LÄNGTA !  ;D värme och sånt. <3 fast det är fint väder i sverige nu också , så det är skönt faktikst :) ligger och steker hela tiden i solen fan ;b fast ja kommer sakna dem närmaste när jag är borta i en hel månaaaaaad.. men ja kommer ju tillbaka så får stå ut den tiden <3

15 days left till vi åker.

image70
jag på bilden när ja steker på min altan i en solstol (: haha.

imorron ska jag till liseberg med dalhem skolan, ska med hanna :) ska bli fett nijce! hade tur att folk hoppa av så ja kunde hänga med. Karuseller och sånt älskar det aso <3 :D så kul vi ska ha (:



tisdag ;D

ska snart till stan och möta matilda appelros och en annan tjej, så ska vi in till stan dem ska handla xD , sen ikväll så ska jag ut o träffa sofia o prata lite med henne :) <3 länge sen ja träffa henne fan. saknat hon.

- förresten så många falska idioter det finns i denna stan, att dem äns orkar slösa tid på falskt skit snakka !

image69

ci0.

idag; jag vaknade vid halv 8 och gjorde ve maj för o dra till skolan, när jag väl kommer dit så är ingen där och en lärare säger till maj jag har studiedag.. dem lärarna kan aldrig säga ngt till maj innan fucking hoekids, men iaf jag har studiedag imon också ;d skönt ! :) skolan på onsdag tyvärr, då jag har nationella provet i matte igen! vetefan hur det kommer gå riktigt men skit samma går det åt helvete så gör det, inge att göra åt saken ;l .. jag ska snart åka iväg med josefine henne mamma och mormor till ullared , vi åker iväg den 10;e så det är 5 dagar dit ;D najice handla massa. haha , inte för ja brukar hitta så mkt där, men kanske jag har turen denna gången (: .. måste handla kläder till semestern fan ;d jag åker om 39 dagar med josefine och min familj (: <3 vi åker den 14;e .. och är borta en månad ungefär. Vi ska ha riktigt kul där, vi ska först till Italien i typ 1 och en halv vecka, sen kroatien typ i 2 veckor.. längtaar! <3 guud som jag längtar till själva sommaren aso, bara slippa skolan och pluggandet, så skönt, är så skoltrött nu så det går ej förklara aso.

image68





RSS 2.0