16 år (H)

ni som undrar varför jag alltid skriver Ci0 så betyder det; caroline ida olsson ! (: haha ! ;d
image56
denna fick jaag av andreas när ja fyllde år för 2 dagar sen (: haha tack <3

ehm.. vad gjrode jag på min födelse dag annars, jo jag va i billesholm med josefine ;D och träffa henne pojke moje och ngn till ! (: .. sen åt jag tårta såklart haha, fick dem mesta presenterna den 9;e för då hade vi sån släkt kalas ;D xD gick nog upp 3 kilo den dagen fyfan ! HAHA! xD nu är man 16 då ja ;D bara för jag e stor (H) .



(h).

HEJ:  alo;D
DU HETER: caroline (:
OCH KALLAS: olika från olika personer ;X
VILKEN VÄN KAN DU ALLTID RINGA OCH PRATA MED: hanna<3
VILKEN VÄN KAN ALLTID GÖRA DIG GLAD OAVSETT: hanna haha. xD
VILKEN VÄN TRÄFFAR DU SÄLLAN: sofia ;l <3
VILKEN VÄN HAR BRA MUSIKSMAK: hanna (:
VILKEN VÄN ÄR ROLIGAST ATT BLI FULL MED: HANNA! :D
VILKEN VÄN GÖR DU MEST SPONTANA SAKER MED: vetefan xd
VILKEN VÄN LAGAR GODAST MAT: MAMMA! :)
VILKEN VÄN HAR SNYGGASTE KLÄDERNA: många olika ;b
VILKEN VÄN BRUKAR DU FIKA MED: hanna ;P
VILKEN VÄN HÅNGLAR BÄST: ehm vet inte faktiskt (A)
BÄSTA VÄN: HANNA! :)
HUR SER DITT HÅR UT: blont och sådär långt (:
FAVORITSYSSELSÄTTNING: festa xD hahah.
VEM AV DINA FÖRÄLDRAR FÖREDRAR DU: mamma.
HUR MÅR DU JUST NU: funkar väll
VAD ÄR DET KLANTIGASTE DU GJORT: gått in i en pelare i matan och tappat all maten över goolvet typ :)
VEM HAR TAGIT ROLIGAST FOTON PÅ DIG: josefine (:
VEM LITAR DU PÅ MEST: mamma.
VAR HAR DU ONT: inget.
VEM SOV DU SENAST ÖVER HOS: sandra bengtsson :)
SOV NI I SAMMA SÄNG: nej ;x
VEM SÅG DIG SENAST NAKEN: jag själv i duschen HAHA! .
NÄMN EN MÄNNISKA DU BARA TÄNKER HEMSKA TANKAR OM:
dem jah ogillar.
TYCKER DU OM DIG SJÄLV: nej, men ibland blir man tvungen o ha lite självförtroende ;S
VAD VILL DU GÖRA NU: SOLA SOLARIUM! :)
VAD GÖR DU NU: sitter i skolan och skriver detta. ;X
OM JAG SÄGER CAROLA, VAD SÄGER DU DÅ: stryp hoN ! :)
GODASTE CHIPSEN: souercream onion lr vad dem heter ;b
VILKEN ÄR DIN SKUMMASTE FYLLA: festen hemma hoss sandra freij i sommras xD
NÄMN EN HÄNDELSE DU SKRATTAR ÅT BARA DU TÄNKER PÅ DEN: när jag och josefine va i kroatien och minpappa kom och skämde ut oss totalt utanför sån natt disco (: HAHA! .
VEM ÄR DU KÄR I: nobody.
VEM HÅNGLADE DU MED SENAST: jadu ;D
HEJDÅ: godbay ! ;D


HAHA! , hanna du e med i nästan varje fråga känn dig stolt ! :P <3 älskar dig bästa vänn.



Idag blir det festa hemma hoss isabelle, ! :) det ska bli skojskoj ! ;D haha.. bara att hoppas på att det blir en bra fest och inte massa förstörelse och bråk. då åker dem ut direkt. men det kmr nog gå bra ! :) det brukar d göra. så kul vi ska ha <3 isabelle har festen för maj för ja fyller år om ngn dag ! <3 älskardej isabelle, känt varandra hela livet, men under dem senaste åren har vi inte haft ngn kontakt är glad vi hittat varandra igen ! ;D <3 .

image55

 
 















dk idag jao ;D

idag var jag i dk med wolle, och hans kompis sen isabelle också (: så gav wolle maj typ 2 bacardi lemon och en razz och en parfym !  (: TACK WOLLE !!! haha. så på fredag blir det festa satan ! ;D I LIKE ! (: hahaha som förra festen sjöng och allting, skit kul faktiskt, som jag och isabelle skämmer ut oss, men men, det bjuder vi på ! ;D muhaha.
- just nu har jag fete huvud värk ! fyfan. hatar det, har sån jävla migrän ! ;s .. och skolan imon, får huvudvärk bara av att tänka på det, jävla skit ! skol trött eller vad GAH!..  låt mig bara börja på gymnasiet sen sluta och ta studenten snabbt som fan.. och bara säga godbye till skolan för alltid ! (:

image54
tog från båten idag (: HELSINGBOOOORG I LÖÖÖVE! <3

trött.

denna dagen började som en katastrof haha, jag har ju studiedag idag, men tror ni inte jag glöömmer det och drar till skolan ändån ? JODÅÅH. hahaha och det kommer jag ju på när jag står utanför min skola när mamma kört mig dit. så jag får dra ner där vid laserdom och ta 7;an hem igen, och när ja kolla när min buss skulle gå , då hade den presis kommit så jag gick vänta 20 minuter innan nästa kom. när jag sitter på bussen så stannar den också på ga, så hoppa en äcklig sån arab gubbe och sätter sig brevid mej och snakkar med mig presis som om jag känner han så jag fick byta plats, sen kom bussen till min hållplats där ja hoppa av, gick hem hann byta om sen drog jag med min mamma till e-berg och tränade gym (: i typ 1 timme ngt, så när ja gick därifrån va jah helt jävla död hahaha xD min kondis e nt så bra nivet (H) . sen så ringde jag isabelle och väkte henne så hon skulle va vaken när ja kom hem till henne så ja skulle kunna komma in xD , sen körde mamma mig hemn till henne så typ packade hon ock sånt sen drog vi till turns så solade hon, sen smög vi in i bastun och bastade lite xD hahaha, sen drog vi ut och tog bussen ner i stan, vi skulle åka och bada så va kl bara typ halv 1 så isabelle gick in på det geek lr va det heter game ngt sånt, där på söder och spelade cs, (sån nörd är hon), sen så blev kl 2 då badet öppnade, så stog vi utanför o vänta på 2 kompisar så när dem kom gick vi in, sen så gick vi in och badade, vid 4 tiden va vi helt döda så vi drog ut och duscha o sånt sen tog isabelle bussen hem till sig och jag hem till mig..
- och nu sitter jag här och är helt totalt död, skit trött ! studie dag imon också så jag kan sova ut (: hoppas jag.. fast wolle vill jag ska med till dk, han slutar aldrig tjata ! :O men jag kmr nt äns vakna även om min mobil kmr ringa hela tiden , men får se antingen sover jag länge eller så joinar jag till dk ! (: ..
... sen är det ju fest på fredag hoss issa, hon har en fest för "mig" hahaha, jag fyller år den 11 mars, men så lovade hon mig en fest hoss henne ;D så den ska va på fredag (7;e) (: så det är fett nijce, ! det kommer bli skoj ;D haha.
skriver mer imon i think, ha d nijce pussen.

image50

Hitta 2 bilder på mig när jag va liten hahaha! , OMG! xD
image52image53


snart fyller jag år xD

nu är det bara 9 dagar exakt till jag fyller år den 11 mars (: .. som jag längtar ! <3 jag fyller 16 år, så snabbt tiden går igentligen.. Sen så den 7;e mars så ska isabelle ha en fest till mig hemma hos henne (: <3 kul kul lixom ;b , du är älskad (:
image49

tråk tråk tråk.. har skit tråkit, vill göra något men alla är döda ! ;S ... skaffa liv människor o res er feta röv från datan någon gång och ha kul (: GAH! .

så kul xD

igår var jag på fest hoss marias killle, så jävla kul .. fast råka bli lite mycket dricka menmen (: d va fett nijce xD . förutom att ja ville döda en jävla hora som va där.. men alla stoppa maj så ja det blev ju aldrig av ! haha. men iaf, det va trevlit trevlit, sen drog jag och sandra hem till mig där vid 1 tiden fick inte sova borta, fast jag tjata typ 100 år.. men dem vägrade så ja det blev att ja fick sova hemma ändåN! . så idga när ja vakna va jag helt totalt död haha.image47orkar inte skriva mer nu xD pusshaj



HAHAHA! .

Jag och min bästa vänn hanna johansson på bilden, bilden tog vi på hennes födelsedag, vi va på väla <3 haha. skit kul hade vi fyfan ! ;D <3 minns du ?först vi gick och krängde sån bakad potatis så kunde vi inte bestämma oss så pinsamt men ja, sen när vi käkat hittade vi kexi bexi = sexi HAHAHA! . så jävla kul. hahah xD älskar dig bästa vänn alltid lika kul med dig aso, vad skulle jag göra utan daj ! <3 biiglöve. 
image46

{ skrattanfall på bilden } HAHA! xD




idag var först med kaisho, sandra, carro och milan lite , (:

image44image45
på bilden milan och kaisho xD




sen drog vi till dalhem och va med hanna, ritto, och valon (: först va vi ute lite, sen övertala jag hanna att vi skulle gå in xD
image41image43
på bilden är valon och ritto xD HAHAHA! .

RSS 2.0